Tejszínes medvehagymás spagetti

Tejszínes medvehagymás spagetti

Étel besorolása tészták
Nemzet Nemzetközi
Kulcsszó medvehagyma
Előkészítés ideje 10 minutes
Főzési idő 20 minutes

Hozzávalók

  • 1 csokor medvehagyma
  • 1 db vöröshagyma
  • 15 dkg feketeerdei sonka
  • 2 dl tejszín
  • 1 csipet
  • 1 csipet bors
  • 0.5 csomag spagetti
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 5 dkg sajt

Elkészítés

  • A tésztát sós vízben megfőzzük.
    A vöröshagymát felkockázzuk és olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott sonkát, picit megpirítjuk. Pár per elteltével mehet bele az apróra vágott medvehagyma, majd 5 perc pirítás után felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, belereszeljük a sajtot és összerottyantjuk. Kb 5-8 perc elteltével, ha kellőképp besűrűsödött, lehúzzuk a tűzról. Reszelt sajttal tálaljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük